Tucet setkání neboli myWAC RE:UNION 2018


5. října 2018 - Včera proběhlo již 12. setkání uživatelů, ale i potenciálních zákazníků informačního systému myWAC. V prvé řadě mu rozhodně přálo počasí. To samozřejmě v okolí Brněnské přehrady už při příjezdu do komplexu Maximus Resort, v jehož kongresových prostorách setkání probíhalo, vytvořilo příjemnou atmosféru, která se pak nesla celým dnem.
Účastníci setkání měli možnost nahlédnout do naší kuchyně a seznámit se jak s naší stálou nabídkou, upravenou dle nejnovějších požadavků a trendů, tak i ochutnat novinky a speciality, které pro ně myWAC Team připravoval od loňského setkání. Třešničkou na dortu pak byla například ukázka hlasového ovládání systému. Samozřejmě vás budeme průběžně s jednotlivými novinkami seznamovat.
A aby bylo učiněno zadost i těm sklutečným chuťovým buňkám, tak kromě běžného občerstvení přijel svou lásku k čokoládě učastníkům prezentovat svým příběhem i výrobky pan Karol Stýblo, nositel ocenění Chocolate Maker 2018 od International Chocolate Awards European, ze společnosti Ivanky pri Nitre.
© 2024 myWAC TECHNOLOGIES s.r.o. - Všechna práva vyhrazena
INFO LINKA MYWAC: +420 541 217 112